Редактор: e-mail: Кадър бТВБях колега с Асен Василев, не знам как ще

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВБях колега с Асен Василев, не знам как ще
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Не знам как Асен Василев ще се справи като финансов министър, той няма представа от финансите в бюджета

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Бях сътрудник с Асен Василев, не знам по какъв начин ще се оправи с Министерството на финансите, тъй като няма безусловно никаква визия от финансите на държавния бюджет. Надявам се да не се утежни огромната финансова непоклатимост, която се реализира през всичките години, при един длъжностен кабинет е доста значимо да няма стрес в системата.

Това сподели Екатерина Захариева за новия финансов министър в служебния кабинет Асен Василев в „ Лице в лице “ по бТВ.

Асен Василев в никакъв случай не е бил в Министерството на финансите, един ден няма там, за три месеца в длъжностен кабинет има хора, които не могат да схванат къде са коридорите на Министерството, не могат да запомнят имената на дирекциите. А работата на служебния кабинет е да приведе страната през политическата неустойчивост и да провежда почтени, транспарантни, честни и демократични избори. Ако не се неистина, това е първият случай, за финансов министър в длъжностен кабинет да не бъде определен човек, който е от системата и най-малко е работел в системата и я познава. Това е един от основните министри. Президентът носи отговорност за иблора на служебния кабинет, значимо е да се проведат почтени избори и след тях да има постоянно държавно управление, сподели още Екатерина Захариева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР